Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten

Powerwalk, Socialwalk en Mindful Walk 

Het valt niet altijd mee om extra te bewegen, geen zin, geen tijd, te moe, er is altijd wel iets te verzinnen om niet te gaan. Probeer iets te zoeken dat je leuk vindt! Dan is het makkelijker om aan te beginnen en om vol te houden. 

Hou je van wandelen maar heb je een stok achter de deur nodig of vind je het leuk om dat in een groep te doen? Dan is powerwalken of socialwalken zeker iets voor jou! Er gaat geen les voorbij zonder dat we hebben gelachen!

Heb jij veel stress en ben je toe aan ontspanning? Dan is een Mindful Walk cursus iets voor jou!

POWERWALK

Bij het powerwalken lopen we op een stevig tempo, tussen de 5,5-7 km/uur. Tussendoor stoppen we een paar keer voor spierversterkende- en/of evenwichtsoefeningen. Niet iedereen kan hardlopen maar bijna iedereen kan wandelen. Niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm. Het kan je helpen om je doelstelling te bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten. Zowel bij het lopen als bij de oefeningen is het van belang dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. We houden altijd rekening met elkaar, niemand hoeft alleen te lopen. Een uur sporten terwijl je dat niet eens in de gaten hebt, dat is toch ideaal!

Lestijden Powerwalk: Maandag 9uur en 19uur / Woensdag 9uur en 19uur / Zaterdag 9uur 

SOCIAL WALK

Is het tempo van het powerwalken te hoog? Dan is er ook nog de social walk op dinsdag- en donderdagmorgen. Daar ligt het tempo tussen de 4-5 km/uur. Of je nu herstellende bent van een blessure, op leeftijd bent en het rustiger aan wil doen of gewoon gezellig in een groep wil wandelen dan is de social walk ideaal! Ook in deze les stoppen we een paar keer voor oefeningen. Zowel bij het lopen als bij de oefeningen is het van belang dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. We houden altijd rekening met elkaar, niemand hoeft alleen te lopen. Een uur bewegen in de buitenlucht terwijl je dat niet eens in de gaten hebt, dat is toch ideaal!

Lestijd Social Walk: Dinsdag en donderdag 9uur. 

MINDFUL WALK

Wil je graag leren hoe je Mindful Run® technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus iets voor jou. Dit kan in groepsverband maar ook 1- op 1. De cursus is geschikt voor elke wandelaar, zowel de beginnende als gevorderde loper kan meedoen. De Mindfulness en ademhalingstechnieken pas je niet alleen toe tijdens het wandelen maar in je hele leven, mooier kan toch niet? Als je vaak last hebt van stress, het druk hebt in je hoofd en je gedachten soms alle kanten op gaan heb je veel aan deze training. Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’. Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.mindfulrun.nl/locaties/loonopzand-karinfilippo

  • Er staan weer 3- en 5 weekse Mindful Walk cursussen op het programma in 2024! 
 

Aanmelden kan via de bovenstaande link of mijn contactpagina. 

Twijfel je nog of heb je vragen? Ik hoor het graag. 

Heb jij wel eens gehoord van een spijkermatje? Ik heb setjes op voorraad in 4 kleuren en je kan er even op komen liggen om te proberen! Mat en kussen voor €59,95 en je krijgt er 2 gratis powerwalk lessen bij of een flesje doucheschuim.

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles Powerwalk of Socialwalk:

Ben je enthousiast na de proefles? Dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om mee te blijven lopen: