Ervaringen

Ik heb 2 maanden van Karin stapsgewijs inzicht gekregen in het volgen van een dagelijks ‘normaal eetpatroon’ . In plaats van een dieet te volgen met punten of calorieën tellen of iets anders. Na al mijn eerdere avonturen op dit gebied, moet ik zeggen dat de stapsgewijze aanpak fantastisch werkt voor mij en dat Karin een fantastisch duidelijke en lieve gewichtsdocent is. Inmiddels ben ik 7 kg kwijt in 2 maanden,; heb ik geen behoefte meer aan koek , snoep en zoetigheid en daar zou ik vooraf aan de cursus nooit mijn hand voor in het vuur hebben durven steken. Ook het powerwalken in de natuur is geweldig en helpt mee aan gewichtsverlies. Karin erg bedankt en ik kom zeker bij je terug als het even niet lukt om lekker normaal te eten

Ik heb het 4 weken online programma gevolgd. Door allerlei dieetpogingen was ik kwijt wat de basis was om gezond te eten. Het was fijn om een weekmenu te krijgen als voorbeeld, samen met vele recepten. Ook de variatielijst was heel fijn, zodat ik voedingsmiddelen kan afwisselen. Het was even wennen om weer meer te gaat eten, maar daardoor heb ik (bijna) geen behoefte meer om te snaaien. Ook iedere week een mailtje van Karin heb ik als prettig ervaren. En met de 8 stappen is het fijn om geleidelijk aan de slag te gaan met veranderingen. Ik probeer nu ook te accepteren dat het afvallen niet zo snel gaat als ik zou willen, maar door het online programma ben ik weer bewust gezonder gaan eten en me daardoor lekkerder gaan voelen.

Iets meer dan 1,5 jaar geleden ben ik bij Karin begonnen omdat het weer nodig was. Er moesten weer wat kilo’s af. De begeleiding die Karin mij gaf, sloot aan bij mijn manier van proberen weer af te vallen. Zo lang ik mij kan heugen ben ik met mijn gewicht bezig. Het ging goed en raakte wat kilo’s kwijt. Dan laat je het weer wat los en de jojo werkt weer. Toch weer terug gegaan. Heb mezelf voorgenomen dat dit zo gaat blijven. De manier waarop Karin werkt daar kan ik mee uit de voeten. Waarom het op en neer gaat met mij, ligt absoluut niet aan haar, maar volledig bij mij. Daarom blijf ik terug gaan en doorzetten. Dank je wel Karin voor jouw eindeloos geduld met mij

Ik ben 20 kg afgevallen door bewust gezonde keuzes te maken en het is dan ook nog super lekker. Karin is een goede voedingscoach die je goed begeleid. Je leert etiket lezen, krijgt tips om de juiste keuzes te maken. En overheerlijke recepten. Mijn kookboek met karin haar recepten staat in de keuken en gebruik ik dagelijks. Ik ben bij verschillende diëtisten geweest zonder goed resultaat. En nu ging het eigenlijk heel makkelijk. Karin super bedankt!

Karin is iemand die je van af de eerste minuut dat je daar komt enthousiast maakt om er echt voor te gaan. En wat blijkt al snel, je hebt echt geen honger of het idee dat je aan het "diëten" bent. Wat anders gaan eten is het maar zeker niet minder lekker. Karin ik was erg blij dat ik de stap heb gezet om bij je te komen. En je hebt heerlijke recepten gegeven. Dank je wel.

In juni 2022 ben ik bij Karin gestart om gezonder te eten en af te vallen. Als doel heb ik toen gesteld dat ik 10 kg in een jaar wilde afvallen. Nu een half jaar later ben ik maar liefst 12 kg afgevallen. Bijzonder hoe Karin mij bewust heeft gemaakt van gezond eten, etiketten lezen en bewegen. Dus geen dieet. Natuurlijk ben ik er super blij met het resultaat. Top coach!!! Bedankt Karin!