Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten
Karin Filippo, Gewichtsconsulent, Loon op Zand, gezonde voeding, afvallen, Bewust en gezond genieten

Ervaringen

Gewichtsconsulent

Ik heb 2 maanden van Karin stapsgewijs inzicht gekregen in het volgen van een dagelijks ‘normaal eetpatroon’ . In plaats van een dieet te volgen met punten of calorieën tellen of iets anders. Na al mijn eerdere avonturen op dit gebied, moet ik zeggen dat de stapsgewijze aanpak fantastisch werkt voor mij en dat Karin een fantastisch duidelijke en lieve gewichtsdocent is. Inmiddels ben ik 7 kg kwijt in 2 maanden,; heb ik geen behoefte meer aan koek , snoep en zoetigheid en daar zou ik vooraf aan de cursus nooit mijn hand voor in het vuur hebben durven steken. Ook het powerwalken in de natuur is geweldig en helpt mee aan gewichtsverlies. Karin erg bedankt en ik kom zeker bij je terug als het even niet lukt om lekker normaal te eten

Ik heb het 4 weken online programma gevolgd. Door allerlei dieetpogingen was ik kwijt wat de basis was om gezond te eten. Het was fijn om een weekmenu te krijgen als voorbeeld, samen met vele recepten. Ook de variatielijst was heel fijn, zodat ik voedingsmiddelen kan afwisselen. Het was even wennen om weer meer te gaat eten, maar daardoor heb ik (bijna) geen behoefte meer om te snaaien. Ook iedere week een mailtje van Karin heb ik als prettig ervaren. En met de 8 stappen is het fijn om geleidelijk aan de slag te gaan met veranderingen. Ik probeer nu ook te accepteren dat het afvallen niet zo snel gaat als ik zou willen, maar door het online programma ben ik weer bewust gezonder gaan eten en me daardoor lekkerder gaan voelen.

Iets meer dan 1,5 jaar geleden ben ik bij Karin begonnen omdat het weer nodig was. Er moesten weer wat kilo’s af. De begeleiding die Karin mij gaf, sloot aan bij mijn manier van proberen weer af te vallen. Zo lang ik mij kan heugen ben ik met mijn gewicht bezig. Het ging goed en raakte wat kilo’s kwijt. Dan laat je het weer wat los en de jojo werkt weer. Toch weer terug gegaan. Heb mezelf voorgenomen dat dit zo gaat blijven. De manier waarop Karin werkt daar kan ik mee uit de voeten. Waarom het op en neer gaat met mij, ligt absoluut niet aan haar, maar volledig bij mij. Daarom blijf ik terug gaan en doorzetten. Dank je wel Karin voor jouw eindeloos geduld met mij

Ik ben 20 kg afgevallen door bewust gezonde keuzes te maken en het is dan ook nog super lekker. Karin is een goede voedingscoach die je goed begeleid. Je leert etiket lezen, krijgt tips om de juiste keuzes te maken. En overheerlijke recepten. Mijn kookboek met karin haar recepten staat in de keuken en gebruik ik dagelijks. Ik ben bij verschillende diëtisten geweest zonder goed resultaat. En nu ging het eigenlijk heel makkelijk. Karin super bedankt!

Karin is iemand die je van af de eerste minuut dat je daar komt enthousiast maakt om er echt voor te gaan. En wat blijkt al snel, je hebt echt geen honger of het idee dat je aan het "diëten" bent. Wat anders gaan eten is het maar zeker niet minder lekker. Karin ik was erg blij dat ik de stap heb gezet om bij je te komen. En je hebt heerlijke recepten gegeven. Dank je wel.

In juni 2022 ben ik bij Karin gestart om gezonder te eten en af te vallen. Als doel heb ik toen gesteld dat ik 10 kg in een jaar wilde afvallen. Nu een half jaar later ben ik maar liefst 12 kg afgevallen. Bijzonder hoe Karin mij bewust heeft gemaakt van gezond eten, etiketten lezen en bewegen. Dus geen dieet. Natuurlijk ben ik er super blij met het resultaat. Top coach!!! Bedankt Karin!

Powerwalk, Socialwalk en Mindful Walk

Recept voor powerwalking: een super juf, een mooie omgeving, een gezellige groep Ik loop sinds 2 jaar in Loon op Zand bij Karin, ik loop gemiddeld 3 keer per week. Karin is een super lieve en enthousiaste juf en zorgt telkens voor hele mooie routes die we lopen in de Loonse en Drunense Duinen. Behalve in de winter, dan lopen we ‘s avonds door het dorp en ook dat is gezellig. Onze groep blijft ook nog steeds groeien. Ik vind het heerlijk om zo buiten te sporten, ook als het regent!

Gezellige club met super begeleiding! Vanaf bijna het begin zit ik bij deze mooie club gezellige mensen in Loon op Zand. Nooit gedacht dat dit bij mij zou passen. Ik merkte al snel dat mijn conditie een stuk beter werd. Het is altijd gezellig met mooie routes in onze achtertuin de Loonse Duinen, een super juf die je gemotiveerd houd en altijd voor iedereen aandacht heeft. Petje af.

Super gezellig, iedere keer weer! Iets na de oprichting ben ik lid geworden van Powerwalkingclub Loon op Zand, samen met mijn twee nichtjes en een vriendin. Als het licht is lopen we door het bos en anders door het dorp. Onze top juf Karin heeft voor ons iedere keer weer de mooiste routes en weet overal de weg 😂. Super leuk om in de buitenlucht te sporten en steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten. En iedereen heeft altijd goeie zin. Dus alleen maar positief 👍

The best! 27 jaar aan de rand van de bossen gewoond…… in die tijd misschien 10 keer in de bossen geweest. Vanaf het begin van de club van Karin in Loon op Zand mee gaan lopen. Heerlijk!! Nog nooit zo vaak in de bossen gelopen, bewogen en lol gehad. Dank Karin en tot de volgende!

Als je mij aan het sporten krijgt......😉 Toen een vriendin voorstelde om te gaan powerwalken was ik erg sceptisch….maar vanaf het eerste moment verkocht! Juf Karin en de andere lopers zorgen elke keer weer voor een feestje met veel plezier, geklets en vooral beweging! Heerlijk in onze achtertuin de Loonse en Drunense duinen😍.

Iedereen is welkom bij powerwalkingclub Loon op Zand. Buiten zijn en werken aan je conditie, wie wil dat nou niet en dan met zo veel lieve verschillende mensen. Elke keer weer een top les van juf Karin. Erbij willen zijn en je er bij voelen. Een geluks momentje elke keer weer….

Powerwalkingclub houd je in beweging - sociaal - gezellig en veel lachen. Ik loop gemiddeld 2x per week met de Powerwalkingclub mee het is elke avond gezellig qua praatje en lachen, we lopen met een flinke pas en regelmatig oefeningen en dat alles op je eigen tempo. Dus iedereen kan mee doen we hebben een gezellige actieve juf dus ik raad het iedereen aan om een keer mee te doen het geeft echt energie.

Aanrader! Karin heeft steeds iets leuks in petto. In eerste instantie de ‘normale’ les, maar vaak ook speciale aktiviteiten. Ze is een super gemotiveerde, enthousiaste juf.

Meer dan alleen powerwalken! Ik loop mee in Loon op Zand en vind het echt geweldig! Lekker sporten, lekker buiten en ook heel veel gezelligheid tussen de lopers onderling. Dat alles onder leiding van onze lieve en enthousiaste “juf” Karin Filippo. Powerwalken is veel meer dan alleen lopen, ik ben erg blij dat ik bij deze club hoor! Echt een aanrader!!!

Mindful Walk cursus: Ik heb mee gedaan in loon op zand bij Karin. Wat een geweldige wandelingen hebben we gemaakt. Veel geleerd in een korte tijd en echt genoten. Mijn rugzak zit nu vol met mooie dingen om in het leven toe te passen.

Ik heb meegedaan aan een 5-daagse Mindful Walk cursus van Karin in Loon op Zand. Elke week weer een andere mooie route, goed afgestemd op de oefeningen en het thema/programma van die dag. Na elke wandeling volgde er een mail waar alles nog eens werd herhaald of verder werd toegelicht. Ook kregen we wat 'huiswerk' en aandachtspunten mee waarmee we zelf aan de slag konden gaan. De neusademhaling is voor mij echt een eyeopener!