Evenementen

Leuke activiteiten, cursussen, bijeenkomsten en wandelingen 2024 die al vastliggen:

 

  • Zondag 10 maart 8.30uur Mindful Walk clinic 
  • Wandeling met alpaca’s in Oosterhout, vrijdag 15 en zondag 24 maart
  • Vrijdag 22 maart start 3 weekse cursus Mindful Walk 
  • Maandag 1 april 2e paasdag Powerwalk 
  • Zaterdag 27 april koningsdag, 2 routes voor aller lopers, power-en social walkers kunnen mee!
  • 9 mei hemelvaart dauwtrap powerwalk! Start 6.00uur 
  • 14 december Villa Pardoes winterwalk
 
 

Mindful cursussen

In een Mindful cursus leer je op verschillende leuke manieren hoe je beter om kan gaan met stress, ontwikkel je een betere ademhaling en leer je om los te laten. Niet zweverig, juist bewustwording en leven in het nu. Je kan dit in je dagelijkse leven gebruiken, niet alleen als je aan het bewegen bent!

Vrijdag 22 maart 2024 start de volgende cursus!

Mindful Walk 17 december 2023

Zondag 17 december, bewustwording  van onze automatische piloot en gedachtes. Het was een heerlijke wandeling met leuke oefeningetjes tussendoor om bewuster te worden. Niet zweverig maar juist met beide benen op de grond staan!  

Villa Pardoes Winterwalk 9 december 2023

Om 13.30uur was de start van de 6 km winterwalk, Powerwalkers en social walkers liepen mee. Het was heel slecht weer maar oh, wat was het gezellig! We hebben een mega bedrag van €3300,- opgehaald met z’n allen! 

Vanaf 16uur hebben we deze dag afgesloten met een super goed verzorgde borrel bij Feestcafé de Vriendschap. Wat een feest, dat is echt een aanrader!

2 jarig bestaan 1 december 2023

Met alle lopers die mee konden zijn we vertrokken vanaf Natuurpoort van Loon richting Bosch en Duin. Daar hebben we koffie met een gebakje op en weer terug gewandeld. Het was een mooie ochtend!

Powerwalk XL 5 november 2023

Vandaag hebben we in Oisterwijk gelopen, 10km een hele mooie route en geluk met het weer! Na 7km een bakje koffie, het was weer gezellig!

Special Social Walk 31 augustus 2023

Ook met de Social Walk zijn we vertrokken vanaf de Financien en afsluiting op het terras. Wederom een mooie route Noorderbos / Noorderplas. Wat een geluk met het weer, later op de dag kwam er veel regen! Het was gezellig. 

Vakantie powerwalk 20 augustus 2023

Vertrek vanaf de Financien en afsluiting op het terras. Mooie route Noorderbos / Noorderplas. De temperatuur was perfect. We hebben weer leuke oefeningen gedaan en gezellig bij gekletst. 

Powerwalk XL 9 juli 2023

Super mooie 11km lange route door ongerepte natuur, de Brand, Loonse en Drunense Duinen. Tussenstop bij de Rustende Jager om even bij te komen want het was deze dag wel erg warm! Zeer geslaagd en alweer voor herhaling vatbaar. Op naar het volgende!

2e pinksterdag 2023

In de ochtend een powerwalk en onderweg een mini-excursie bij Hof het Einde; tuin, alpaca’s en een bakje koffie. 

Hemelvaart 2023

Dauwtrappen met hemelvaart, vertrek om 6uur. Een verrassing tussenstop en  afsluiting met een heerlijk ontbijt. Voor herhaling vatbaar!

Koningsdag 2023

Wat hebben we met z’n allen genoten van koningsdag! 2 routes, oefeningen met zijn allen en afsluiting met wat te drinken en wat lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar! 

2e paasdag 2023

Zeer geslaagde powerwalk op 2e paasdag in Waalwijk. Een andere hele mooie omgeving en gezellig afgesloten met een bakje en wat lekkers. Voor herhaling vatbaar!

*************************************************************************************************************************************************************

  • 4 april 2023 was in de Wetering een  ledenavond van Thebe Extra met het thema Gun jezelf geluk. Je hebt geen invloed op wat je overkomt maar wel hoe je ermee om gaat. Ik mocht wat vragen beantwoorden op het gebied van voeding en beweging. Iedereen heeft het boekje ‘Klein geluk voor de Mantelzorger’ als cadeautje mee naar huis gekregen. Het was een leuke interactieve avond!